+
Regulament Home / Despre NOI / Regulament

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA PENTRU CLIENTI SI ABONATI

1. Regulamentul in vigoare este stabilit pentru efectuarea normala a activitatilor si ocupatiilor abonatilor clubului, pentru ocrotirea sanatatii lor, precum si in scopul respectarii ordinii si curateniei incaperilor si echipamentelor clubului.
2. Cunoasterea, insusirea si respectarea regulamentului de ordine interioara al clubului este obligatorie pentru toate persoanele care frecventeaza clubul nostru. Prin plata unei sedinte sau a abonamentului Dvs. si semnarea Formularului de inscriere certificati respectarea cu strictete a prezentului regulament.
3. Serviciile clubului Energia Fitness Center sunt deschise zilnic pentru membri, de Luni pana Vineri in intervalul orar 08:00 – 22:00, Sambata in intervalul orar 09:00 – 18:00, iar Duminica in intervalul orar 10:00 – 16:00. Conducerea clubului isi rezerva dreptul de gestionare si modificare a orelor de functionare in situatii speciale. Aceste modificari vor fi afisate la receptia clubului si pe site-ul oficial.
4. Inscrierea in cadrul clubului se face pe baza cartii de identitate.
5. Accesul in club va fi permis numai dupa completarea datelor personale din formularul de inscriere si emiterea cardului de membru, care este strict personal si netransmisibil. Pierderea cardului nu atrage alte obligatii de plata decat suma aferenta reinnoirii cardului titularului in valoare de 20 lei.
6. Accesul in incinta clubului al membrilor abonati se va face pe baza cardului de abonament sau a cartii de identitate (in cazul in care cardul de acces s-a pierdut sau este deteriorat). Accesul in incinta clubului al celor care nu sunt titulari de abonament de membru se va face numai dupa achitarea la casa a contravalorii serviciilor solicitate, alese din oferta disponibila la acel moment.
7. Taxa de membru se va achita integral la momentul emiterii cardului de membru precum si la semnarea formularului de inscriere. Renuntarea la serviciile optate din diferite motive ale beneficiarului atrage dupa sine pierderea sumei achitate.
8. Plata pentru servicii se realizeaza numai la receptia clubului. Plata se incaseaza sub forma de numerar, card bancar sau alta forma legala de plata convenita de comun acord. Dupa incasarea contravalorii serviciilor oferite, rambursarea banilor este posibila cu compensarea sumei in cauza cu alte servicii la estimarea managerului clubului. Costul serviciilor precum si durata lor, a produselor comercializate, pot fi modificate in conformitate cu decizia administratiei clubului.
9. Conducerea isi rezerva dreptul de a rezilia contractul de prestari servicii si de a anula cardurile de abonament fara a returna vreo suma acelor clienti care incalca prezentul Regulament de ordine interioara, precum si orice modificari ulterioare ale acestuia.
10. Participarea la clasele de Aerobic si Indoor Cycling se face numai cu programare (rezervare) in intervalul orar precizat la receptia clubului. Anularea programarii se face cu minim 3 ore inainte de inceperea clasei, in caz contrar se cosidera sedinta efectuata. Energia Fitness Center si rezerva dreptul de a suspenda temporar posibilitatea unei persoane de a face programari, din cauza anumitor motive.
11. Pierderea cheii sau a lacatului de la cusetele din vestiare atrage dupa sine plata taxei in valoare de 20 lei.
12. Serviciile contractate in regim de abonament altele decat cele pe 3, 6, 12 luni vor fi efectuate in maxim 30 zile de la inceperea primei sedinte. Exceptie fac absentele pe motive medicale anuntate si dovedite printr-o adeverinta, la receptie sau situatiile speciale anuntate cu minim 24 de ore inainte. In caz contrar sedintele respective vor fi considerate ca fiind efectuate.
13. Abonamentele cu valabilitate de 1 an se pot suspenda pe o perioada de 30 de zile, cele de 6 luni pe o perioada de 14 zile, cele de 3 luni pe o perioada de 7 zile pe baza unei adeverinte medicale sau in situatii speciale anuntate la receptie.
14. Abonatii si clientii nu vor avea acces in zonele rezervate personalului, care vor fi semnalizate corespunzator.
15. Clubul isi rezerva dreptul de a instala camere de supraveghere in interiorul clubului. In acelasi timp este interzisa efectuarea de fotografii si filmarea in interiorul clubului fara acordul conducerii clubului.
16. Abonatii si clientii declara implicit prin folosirea serviciilor oferite de catre club ca nu sufera de probleme de sanatate si ca sunt apti din punct de vedere medical pentru folosirea facilitatilor oferite de catre club.
17. Clubul nu este obligat sa plateasca contravaloarea abonamentului in cazul in care abonatul se imbolnaveste, sau nu mai doreste sa foloseasca serviciile clubului.
18. Prestatorul nu isi asuma nici o responsabilitate pentru eventualele vatamari corporale sau pierderi de vieti inregistrate in incinta clubului. Prestatorul va depune toate diligentele pentru a preveni producerea oricaror evenimente sau situatii de natura a prejudicia clientii si abonatii Clubului.
19. Clubul nu se face raspunzator de pierderea, deteriorarea sau furtul obiectelor personale.
20. Este strict interzis accesul in club al copiilor sub 16 ani neinsotiti de un adult. Parintii trebuie sa fie responsabili pentru comportamentul copiilor lor si vor raspunde in mod direct pentru orice abateri de la Regulament ale acestora.
21. La accesul in sala de fitness, aerobic, cycling, membrii sunt obligati sa aiba echipament corespunzator fiecarei zone. (Descrierea acestuia se regaseste in regulamentul fiecarei zone in parte).
22. Consumul de droguri, medicamente si alte substante ilegale, precum si orice tranzactii cu astfel de produse sunt strict interzise in incinta Clubului.
23. Clientii se obliga sa respecte regulile elementare de igiena corporala astfel incat sa nu fie o sursa de disconfort pentru ceilalti membri ai Clubului.
24. Este interzis accesul cu animale de companie in Club.
25. Conducerea clubului poate interzice accesul sau indeparta din Club persoanele care, prin alte fapte decat cele enumerate exemplificativ in cuprinsul prezentului regulament, creeaza disconfort, ii deranjeaza pe ceilalti membri ai clubului, provoaca daune materiale sau de imagine Clubului etc. In aceste cazuri conducerea clubului poate dispune si anularea cardului de abonament si rezilierea de plin drept a contractului de abonament, fara interventia instantei judecatoresti, fara termen de gratie si fara indeplinirea vreunei alte formalitati.
26. Dulapurile din vestiare nu pot fi mentinute ocupate intre doua vizite; in fiecare seara dupa inchiderea programului clubul isi rezerva dreptul de a taia toate lacatele inchise.
27. Clubul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament si se obliga sa aduca la cunostinta membrilor si clientilor regulamentul in forma actualizata prin afisarea acestuia in interiorul Clubului si prin punerea la dispozitie in forma scrisa, pe site-ul oficial.
28. Regulamentul de ordine interioara este obligatoriu pentru orice persoana care beneficiaza de serviciile clubului, clubul rezervandu-si dreptul de a lua orice masuri juste fata de cei care nu il respecta, in conformitate cu prevederile de mai sus.

logo-fitness-energia