+
WellnessMagazine.ro Home / WellnessMagazine.ro

www.WellnessMagazine.ro Prima revista online din Romania specializata pe psihologia sanatatii si nutritiei. Tot ceea ce se publica in interiorul revistei are legatura directa cu psihologia, sanatatea si nutritita.

Ce poate face WellnessMagazine.ro pentru brandul Brandul dvs

1. Poate sa-l consolideze. Prezentarea produselor si ofertelor Brandul dvs prin intermediul articolelor si a concursurilor cu tombola, vor consolida pozitia si numele Brandul dvs.

2. Poate sa-l popularizeze. Odata cu aparitia brandului Brandul dvs in interiorul revistei de wellness, alaturi de Aqua Carpatica, cititorii vor primii in mediile sociale informatii clare si despre alt brand puternic ce se alatura sanatatii si naturii.
Cum se realizeaza popularizarea? In interiorul fiecarui articol vor exista doua sectiuni unde Brandul dvs va aparea cu numele si cu un produs diferit in fiecare saptamana. Campaniile per produs se vor realiza per saptamana si vor contine toate informatiile difuzate de Brandul dvs. Intr-o saptamana de viata a brandului Brandul dvs in cadrul WellenessMagazine.ro putem avea pana la 5 produse pe al caror suport informational sa se construiasca campanii.

In cadrul WellnessMagazine.ro se desfasoara lunar evenimente de tipul workshoop/ateliere de lucru sau ateliere informationale. Locatia acestor evenimente se schimba in functie de cerinte.

Colaborarile pe care noi le avem, ne permit sa aducem Brandul dvs in fiecare eveniment in parte. Toate evenimentele noastre au caracter promotional, legatura cu sanatatea si cu nutritia.

Cum se popularizeaza corect Brandul dvs?

Reclamele si publicitatea: reclamele prin mass-media (TV, radio, ziare si reviste, internet media), afisele stradale, reclamele plasate in cluburi/ restaurante/ pe/in mijloace de transport, flyer-e in locatiile proprii/ impartite in zone cu trafic intens etc.

Metoda invaziva si agresiva, mai ales in formele ei traditionale, reclama clasica tinde sa piarda teren in favoarea noilor mijloace de promovare. Cauza principala a fenomenului este insasi cantitatea enorma cu mult peste ceea ce putem capta – de informatie tip reclama. Reclama TV mai are si dezavantajul costului ridicat.

Reclama pe internet are mai multe avantaje in cazul unei strategii de promovare:
– posibilitatea unei targetari optime, insemnand un impact ridicat raportat la numarul de vizitatori;
– cost redus;
– poate mai simplu sa ofere celor interesati si informatie detaliata, de specialitate; din acest motiv se preteaza foarte bine si cand vizeaza clienti juridici;
– flexibilitate practic nelimitata in privinta modului de abordare.

Se preteaza produselor/ serviciilor de valoare mai mare care se adreseaza clientilor tineri si, in general, celor deschisi spre nou.

Magazinul virtual – o afacere mica, profitabila, care poate fi demarata la domiciliu . Propun: primul magazin Brandul dvs online.

De ce sa ramanem la Flyere ( stim ca ele sunt o alegere buna pentru servicii si produse de valoare mare, sau in cazul lansarii unei afaceri – deschiderea unei sali de fitness, unui restaurant, promovarea unei firme de catering etc.) cand avem spatiul online.
Forta reclamelor plasate pe mijloacele de transport este in general subestimata: aceasta modalitate este destul de eficienta iar potentialul sau ridicat, in primul rand datorita folosirii ei limitate, dar si datorita expunerii destul de mari a reclamei. O alegere buna este promovarea pe mijloacele de transport in comun (in orasele aglomerate), pe liniile lungi si care traverseaza zonele cel mai intens circulate. Propun un contract cu RATB. Contractul il construim impreuna si il prezentam impreuna.
Relatiile publice (PR): se refera la comunicatele de presa, organizarea de/ participarea la evenimente, comunicari pe internet, actiuni de sponsorizare etc. O activitate de PR eficienta contribuie la cresterea durabila a vanzarilor si, cel mai important, este o conditie fundamentala a construirii si in primul rand a mentinetii unui brand de succes. Activitatea de PR nu se limiteaza doar la promovarea produselor si imaginii firmei, ci are si misiunea de a atenua efectele publicitatii sau zvonurilor negative. Rolul PR-ului in cadrul strategiei de promovare este in crestere si, pentru brand-urile mari, el este cel putin la fel de important ca si reclama. Propun realizarea unui departament de PR real in cadrul Brandul dvs.

Vanzarile cu circuit inchis dar cu pret promotionale in cadrul unei strategii de marketing – poate fi, la fel de bine, considerata si o strategie de pret (din punct de vedere al mesajului, constituie o strategie de promovare). Merita folosite atunci cand se doreste si se poate astfel obtine o crestere rapida a vanzarilor, sau cand lansam un produs/ serviciu nou. Nu trebuie sa abuzati de vanzarile la promotie, deoarece clientii se obisnuiesc. Propun organizarea de workshopuri in toate centrele educationale din tara si in spitalele bucurestene.

Promovarea si vanzarea door to door: potrivita in cazul unor produse cunoscute, de nisa si de valoare inalta. Pentru a fi rentabila financiar, este indicat sa se apeleze la colaboratori (care insa trebuie sa cunoasca foarte bine produsul). In cazul Brandul dvs vanzarea door to door s-a transformat de multi ani in vanzarea event. Propun organizarea in fiecare luna in toate locatiile Brandul dvs din tara a eventurilor de promovare si vanzare.

Campaniile de emailing: sunt o metoda ieftina, dar foarte eficienta de promovare si vanzare, deoarece aceste campanii pot fi facute targetat si personalizat, avand o putere mare de convingere. Atentie: trimiteti email-uri de vanzare doar clientilor care si-au dat acceptul sa primeasca de la voi asemenea mesaje de promovare (dezavantajul major al acestui mijloc de promovare este adresarea doar catre clientii existenti). Propun conversia emailurilor existente la toti consultantii Brandul dvs intr-o mare baza de date.

Blogurile si newsletter-ele electronice ocupa un loc important in cadrul unei strategii de promovare : ofera avantajele unei informatii detaliate, mereu actualizate, si ale unui impact emotional puternic (in special prin stilul informal, cald ce poate fi sustinut/ abordat si prin marturiile clientilor multumiti). Aceste instrumente au capacitatea de a fideliza clientii si de a creste valoarea medie a vanzarilor per client. Blogul, in plus, este si un excelent mijloc de a aduce clienti noi. Propun o retea de bloguri formata din 100 de bloguri cu puternic impact media.

Direct mailing-ul (DM) in cadrul strategiei de promovare: este potrivit in special daca furnizati servicii, atunci cand lansati un nou serviciu. Presupune costuri mult mai ridicate fata de emailing. Pentru serviciile cu abonament lunar, o varianta mai putin costisitoare, dar deseori si cu impact mai redus, o constituie bill insert-urile (flyer-ul promo este introdus in plicul de factura sau informatia este tiparita direct pe spatele facturii). Servicile furnizate de Brandul dvs au legatura directa cu sanatatea. Avem nevoie in cadrul firmei si de un partener national strategic. Exemplu: TMobile.